Advies
Heb je al een website?

Stel dat je al een website hebt, maar je krijgt er negatieve feedback over, weinig bezoekers, of je hebt zelf het gevoel dat er nog iets mist...

TripleDot design staat klaar om je hierbij te helpen.

We kijken eerst samen naar je website en bepalen waar het probleem ligt. Vervolgens geven we geheel vrijblijvend enkele suggesties om het probleem te verhelpen, waarna we in overleg tot de beste oplossing komen.

Daarna is het mogelijk om deze aanpassing door TripleDot design te laten doorvoeren waarbij we wat diepgaander onderzoek doen om het probleem op meerdere lagen aan te pakken. Maar het staat je ook vrij om de veranderingen zelf uit te voeren of dit over te laten aan een derde andere partij.Je wilt graag een website maar weet nog niet precies hoe of wat?

Ook hiermee kan TripleDot design je helpen. Door onze gecombineerde kennis op het gebied van creativiteit, innovativiteit, design en gebruikersvriendelijkheid zijn we in staat om je "vage" ide├źn uit te werken tot een concreet concept.

Tijdens een persoonlijk gesprek zitten we graag met je rond de tafel om geheel vrijblijvend een concreet idee en concept voor je site uit te werken, waarna het mogelijk is om dit ontwerp verder uit te werken.Interesse?

Heb je interesse of ben je benieuwd naar de de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je dan graag persoonlijk advies!