Webdesign
Visie

Ons geloof is dat het voor ieder bedrijf of organisatie belangrijk is om een eigen en unieke uitstraling te hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een website en huistijl kunnen ontwerpen die de kwaliteit en profesionaliteit van je onderneming of project duidelijk ondersteund en versterkt.

TripleDot design richt zich vooral op het ontwerpen en maken van kleinere web en portfolio sites die op verschillende media goed zichtbaar zijn, denk hierbij aan pc's, tablets, smartphones en andere toekomstige apparaten.

Wij onderscheiden ons door een slimme combinatie te maken tussen creativiteit, design en gebruiksvriendelijkheid.

We maken websites geheel op maat en volledig naar jouw persoonlijke wensen. Het maakt niet uit of je een starter bent of een doorgewinterde professional, TripleDot design zorgt ervoor dat er voor elk budget een gepaste oplossing komt.Proces

Een goed ontwerp begint met een goed plan. Daarom heeft TripleDot design altijd een consult om een duidelijk beeld te vormen van je doelen en wensen. Denk hierbij aan onder andere aan het publiek voor wie je website bedoeld is, via waar komen je bezoekers, welke uitstraling en functionaliteit is belangrijk.
Na het consult gaan we aan de slag en maken we een duidelijke schets en opbouw. Tijdens het ontwerpproces houden we regelmatig contact, om er voor te zorgen dat het eindproduct geheel naar jou wensen is.
Hierna maken we weer een afspraak waarin het mogelijk is om nog kleine veranderingen en aanpassingen te maken om volledig aan jou beeld en wensen te kunnen voldoen. En zodra alles naar wens is maken we alles gereed voor de (her)lancering van je website.

Onze websites worden allemaal ontworpen aan de hand van de Google norm, dit betekent kortweg dat we er alles aan doen om je website zo optimaal mogelijk vindbaar te maken voor de verschillende zoekmachines.

Maar hier stoppen wij niet. Wanneer we klaar zijn met het lanceren van je website, houden we je site in de gaten om tijdig in te kunnen springen op veranderingen en updates in de digitale wereld. Waardoor je ervan verzekerd bent dat je website up­to­date blijft en ook in de toekomst goed weergegeven wordt.Interesse?

Heb je interesse of ben je benieuwd naar de de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je dan graag persoonlijk advies!